Oldalak

2012. november 23., péntek

szabadság

Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem.


DE HOL VAGY MOST, AMIKOR A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGEM LENNE RÁD?!


Mindig. Mindig akkor hagysz magamra, amikor úgy érzem, nincs senkim. (Mindig úgy érzem, hogy nincs senkim, amikor magamra hagysz.)

Még a számban érzem a csókjának ízét... Sajnálom. Gyenge vagyok, gyűlölök mindent és mindenkit. Ezek után képtelen leszek újra megbízni benne. Vagy bárkiben.

Sajnálom. Sajnálom, hogy megszülettem. Sajnálom, hogy csak a baj van velem. Sajnálom, hogy létezem. Sajnálom, hogy élek!

a megátkozott ember


Levágatom a két kezem,
Mert mindig ölelni akar
S ha én karolok, vétkezem.

Csípje a nyelvem vas-fogó,
Mert mindig bántani akar
S ha én beszélek, romboló.

Lábam nagy botlás törje ki,
Mert két lábam amerre jár,
Csak mások bukását lesi.

És hunyjon el az életem,
Mert csupa-csupa kárt csinál
S ami áldás, azt temetem.

Ady Endre

2012. november 21., szerda

mit szeretnénk elérni?


Egyelőre könnyű. Néha végigsírom az éjszakákat és újabb zúzódásokat meg horzsolásokat szerzek, de aztán vidám. És ha ő vidám, én is megvidámodok. 
Egyelőre könnyű. Névlegesen, látatlanban minden egyszerűbb. Robbantsatok ki forradalmat, s nevezzétek el rólam! Hadd legyek én a vezető. Hadd higgyék, hogy mégis teszek valamit. Pedig már nem csinálok semmit.


Használj, pusztíts.

Lehet-e igazuk másoknak is? Hallottam ma egy pletykát, és realizálódott bennem: ha megfelelő szemszögből vizsgáljuk a dolgokat; igaz. Úgyhogy elszégyelltem magam. Ennyit a pártatlanságomról. De nem érdekel. Továbbra sem érdekelnek a pletykák. Nem számít, mit hisznek más emberek. Ha bedőlnek és nem tényekre alapozzák a véleményüket, akkor nem is fontos, hogy mit gondolnak.

tükröt török, fedek, takarok. nem bírom a látványomat. 
undorító--- Frida

2012. november 18., vasárnap

megint

Önutálatban lubickolva jó képet vágok az élethez.
Összefirkáltamírtam a falat. "Ha utálnak, akkor valamit jól csináltál, mert érzéseket keltettél bennük." és ehhez hasonló dolgok kerültek fel rá. Van egy olyan érzésem, hogy ezeket rajtam kívül sosem fogja senki sem elolvasni. A szobám nem a publikum kedvéért van fenntartva.

üdvözlettel: Frida

2012. november 13., kedd

nélkülem

Egyre rosszabb. Egyre undorítóbb. Egyre rondább. Nyápic, gyáva. Manipulatív, túl érzékeny, egyúttal teljesen közönyös. Szenvtelen. Lassú. Buta. Beteg. Abnormális. Bunkó. Beképzelt. Hencegő. Elkényeztetett. Gebe. Érzéketlen. Figyelmetlen. Közönséges. Harsogó. Láthatatlan. Kövér. Visszahúzódó. Melankolikus. Prűd. Gonosz. Hanyag. Trehány. Unalmas. Hitetlen. Kényeskedő. Ízléstelen. Tehetségtelen. Gyenge. Rossz. Javíthatatlan. stb.

Tudom, hogy senki sem kérdezte. De él egy ember ezen a világon, akit teljes szívből gyűlölök. Minden éjjel a halálát kívánom. Vagy hogy bárcsak sosem született volna meg. Minden sokkal jobb lenne nélküle.
Frida

2012. november 12., hétfő

2012. november 5., hétfő

A HALOTTAK NEM ÉLNEK
AZ ÉLŐK NEM FOGNAK MEGHALNI!

férfi

Találtam valakit, aki érdekes, mert pont az ellentétem. Szükségem volt már valakire, aki nem néz át rajtam nem olyan közönyös, szenvtelen, mint én.
Ő bocsánatot kér és belátja, ha tévedett. 
Eszik, ha éhes. 
Sír, ha szomorú. 
Nevet, ha jó a kedve. 
Utál, ha megbántották.
Érez.

Frida

2012. november 3., szombat

teljes napfogyatkozás

Szeretsz vásárolni?
...
Néha. Talán.
Azt hiszem, az a legjobb az egészben (mármint a vásárlásban), hogy egy kicsit más bőrébe bújhatok. Valaki más lehetek. Felpróbálhatok olyan ruhákat, amiket amúgy nem vehetnék fel, hiába tetszik (de nem én lennék az). Lehetek igazi lány, akár nő is. Komoly, bohókás. Szexi, csinos, vagány. Fiús, sportos, elegáns. Szürke és színes. Gazdag.
Mindez rendben van, amíg nem veszem komolyan. De aztán újra egyetlen emberré kell visszaalakulnom, azzá aki mások szemében vagyok.
"Nem érhetem be annyival, hogy egy ember vagyok. Elhatároztam, hogy mindenki leszek." 

Will

én már nem

Eddig a szerelemben nem hittem.
Most már a barátságban sem hiszek.

Lehet-e barátság fiú és lány között?
Azt mondta, hogy ő hiszi: lehet. Hogy neki mindig fiú barátai voltak, most is a legjobb haverja srác.
Arról megfeledkezett, hogy mindig is tetszett ezeknek a fiúbarátoknak. És a mostani legjobb sráchaverja is bele van zúgva.

És ott az a másik állítás, amiben a Vörössel egyetértettünk: nincs hetero ember, csak nagyon makacs. Erre alapozva... mivé lesz ez a világ?

Mennyire unalmas lenne az életünk, ha minden úgy történne, ahogy szeretnénk!

F. Williams